A Texem Emeléstechnika Kft. minőségpolitikája

Minőségpolitikánk:

Célkitűzésünk, hogy elősegítsük a honi emeléstechnikai szakterület európai szintű felzárkóztatását és magasabb szintű kiszolgálással elősegítsük partnereink számára a biztonságosabb és korszerűbb munkavégzést. Termékeink körét és szolgáltatásainkat folyamatosan szélesítjük annak érdekében, hogy a biztonságos és szakszerű munkavégzés bármely vevői szegmens számára elérhető legyen.

A fentiek elérése érdekében:

  • Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított és működtetett minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük;
  • Tevékenységünkkel, valamint a hazai szabványosítási és jogszabály harmonizációs törekvések publikálásával úttörő szerepet kívánunk vállalni, ezért. rendszeresen tájékoztatjuk vevőinket az emeléstechnika területén megjelenő újdonságokról és változásokról;
  • A működési környezetünk és a folyamataink kockázatainak és lehetőségeinek megismerése, kezelése valamint az érdekelt felek igényeinek megismerése mellett gazdálkodásunk hatékonyságával, az árakkal, termékeink és szolgáltatásaink minőségével kívánunk megfelelni a megrendelőink elvárásainak.
  • Kiemelten kezeljük munkatársaink minőségügyi szemléletét és szakmai felkészültségét;
  • Érdekeltségi rendszerünkkel ösztönözzük munkatársainkat a hatékony és minőségi munka végzésére;
  • Folyamatos műszaki fejlesztéssel javítjuk a munkavégzés feltételeit, valamint az általunk gyártott emeléstechnikai eszközök és a kereskedelmi tevékenységünk minőségét.

 A társaság vezetése elkötelezi magát a folyamatos fejlesztés és a vevői igények maradéktalan kielégítése mellett, valamint elvárja minden munkavállalójától és beszállító- vagy alvállalkozó partnerétől az aktív részvételt a minőségirányítási célok megvalósításában.

 

Debrecen, 2017. január 01.

                                                                                                               Erdei Sándor     
ügyvezető igazgató

 

 

*** Ide kattintva Adatkezelési tájékoztatónk letölthető! ***