Rólunk

Pár mondatban cégünkről: 

A TEXEM Emeléstechnika Kft. 1991 óta áll ügyfeleinek rendelkezésére. Az azóta eltelt bő két évtizedben szakképzett kollégáink folyamatosan arra törekedtek, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb színvonalú emeléstechnikai eszközökkel lássuk el, ezzel segítve őket a hatékony és biztonságos munkavégzésben. Cégünk megalakulása óta elhivatottságot érez a hazai emeléstechnika színvonalának fejlődéséért, ezért gépparkunkat és technológiáinkat is folyamatosan fejlesztjük.

Partnereink bizalmának növelése érdekében nemzetközileg tanúsított, ISO 9001:2015 - ös minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek alkalmazását természetesen beszállítóinktól is megköveteljük. Mint importőrök, több külföldi vállalkozásnak látjuk el a hazai kereskedelmi és műszaki képviseletét, melynek keretén belül törekszünk a termékpalettánk folyamatos bővítésére, hogy partnereink igényeit mind szélesebb körben tudjuk kielégíteni.

Vevőink rugalmasabb és precízebb kiszolgálása érdekében saját fejlesztésű vállalatirányítási-, és ahhoz kapcsolódó logisztikai rendszert üzemeltetünk, melynek eredményeként szállítási készségünket folyamatosan tudjuk javítani. Jelenleg már három telephelyünkön: Budapesten, Debrecenben, és Miskolcon várjuk Ügyfeleink megrendeléseit.

Árajánlat-kéréseit, megrendeléseit az "Elérhetőség" menüpont alatt tudja részünkre továbbítani. Felkészült kollégáink bármilyen szakmai kérdésben szívesen állnak rendelkezésére.

A megrendelt termékeket - megegyezés szerint - postai úton, futárszolgálattal, illetve saját gépjárműveinkkel juttatjuk el az Önök címére, vagy személyesen is átvehetők nálunk.

Letölthető, 2019-es teljes termékkatalógusunk.

Fontosabb beszállító partnereink, a teljesség igénye nélkül:

 

 

Elérhetőség